• ru
  • uk
Тут Ви можете налаштувати отримання сповіщення про реєстрацію нових аукціонів, які Ви бажаєте купити

Не втратьте покупця вашого товару

Інтернет аукціон зниження цін набув своєї популярності. Кожного дня на сайт заходить все більше і більше потенційних покупців. Користувачі сайту щодня через пошук по сайті шукають найрізноманітніші товари від дитячих речей, одягу, взуття та іграшок до побутових товарів, телефонів, планшетів, ноутбуків.

Але що вони бачать?

Сайт відрізняється від інших сайтів з оголошеннями принципово іншою цікавою ідеєю, яка полягає в автоматичному зниженні цін через певний проміжок часу. Як відомо знижки завжди привертають увагу покупців і тому товар зі знижкою продається в рази швидше за аналогічні пропозиції. Такий принцип діє і на сайті "Все продам", але ДЕ ВАШЕ ОГОЛОШЕННЯ? Потенційні покупці, зайшовши на сайт, не побачили ваше оголошення про продаж дитячої курточки чи кросівок, продаж жіночих балеток чи весільної сукні. Зокрема значна частина відвідувачів цікавиться електронікою, телефонами, комп'ютерами.

Як не втратити покупця?

Для початку треба подати оголошення обов'язково з фото і детальним описом вашого товару. При поданні оголошення треба визначитись з ціною. Ви повинні чітко розуміти наступне: Якщо ціна вашого товару завищена відносно аналогічних пропозицій Ви не зможете продати Ваш товар. Початкова ціна має відповідати вартості даного товару (іншими словами не має різко відрізнятись від аналогічних пропозицій в інтернеті). На сайті можливі два типи оголошень: зі знижкою та по фіксованій ціні. Для привернення більшої цікавості до вашого товару рекомендуємо вибрати продаж зі знижкою.

Яку встановити знижку?

Знижка може бути будь-яка за вашим бажанням. Мінімальний розмір знижки може бути на 1 копійку один раз на добу. Загальну суму знижки кожний продавець визначає на свій розсуд. Основна мета знижки - привернути увагу покупця! Знижка може бути не суттєвою, але сама наявність знижки впливає на загальну думку покупця і спонукає його до здійснення покупки.

Отже на сьогоднішній день Ви маєте чудову торгову площадку для продажу власних речей:

  • - цікава нестандартна ідея, яка привернула увагу багатьох користувачів;
  • - висока відвідуваність сайту, яка збільшується кожного дня;
  • - жодних обмежень, щодо кількості поданих оголошень;
  • - гнучка система надання знижок з автоматичним розрахунком кінцевої ціни і оптимальної суми знижки;
  • - безкоштовне подання оголошень;
  • - жодних прихованих платежів.

Вам залишилось лише подати оголошення і дочекатися покупця вашого товару. Бажаємо всім вдалих покупок і продаж на сайті "Все продам - Інтернет аукціон зниження цін".



Останні новини

Назад до новин