• ru
  • uk
Тут Ви можете налаштувати отримання сповіщення про реєстрацію нових аукціонів, які Ви бажаєте купити

А чи знаєте Ви як відображуються Ваші оголошення в результатах пошуку Google?

Розробники сайту "Все продам" подбали про те, щоб ваше оголошення було розміщено в ТОР-10 результатів найпопулярнішої пошукової системи Google.

При реєстрації оголошення формується сторінка з Вашим лотом та автоматично надсилається повідомлення для найпопулярніших пошукових систем про появу нового оголошення. Окрему увагу ми приділили для Google.

Проаналізувавши заголовок і опис Вашого оголошення система автоматично формує ключові слова, заголовок та метаопис не тільки для пошукових систем, але й для соціальних мереж.

Як виглядає ваше оголошення в результатах пошуку Google

ваше оголошення в результатах пошуку Google

Вся найнеобхідніша інформація відображується у результатах пошуку. Зокрема потенційні покупці бачать місцезнаходження Вашого товару, категорію в якій зареєстровано оголошення, кількість переглядів, ціну та рейтинг у вигляді зірочок, які неодмінно привертають увагу покупців і виділяють саме Ваше оголошення серед величезної кількості інших оголошень.

Ми робимо все для того щоб Ви могли продати Ваші товари якомога швидше за бажаною ціною і Ваше оголошення в результатах ТОР-10 найвідоміших пошуковиків неодмінно допоможе Вам в цьому. Вам залишається лише подати оголошення з привабливим заголовком та описом.



Останні новини

Назад до новин