• ru
  • uk
Тут Ви можете налаштувати отримання сповіщення про реєстрацію нових аукціонів, які Ви бажаєте купити

Як швидко розказати всім про Ваше оголошення

На сьогоднішній день один з самих швидких способів швидко повідомити велику кількість людей про якусь новину є соціальні мережі такі як Вконтакте, Одноклассники, Twitter, Google+, Facebook ...

Всі зареєстровані Вами оголошення є оптимізованими для соціальних мереж. Це означає, що ви можете всього за допомогою двох кліків мишкою опублікувати ваше оголошення на сторінках соціальних мереж. Як показує внутрішня статистика сайту "Все продам" третина покупців переходять на сторінки з Вашими оголошеннями саме з соціальних мереж.

Як швидко розмістити Ваше оголошення в соціальних мережах?

Щоб ваше оголошення з'явилось в соціальних мережах необхідно натиснути на кнопку відповідної соціальної мережі на сторінці оголошення:

Після натискання кнопки буде відкрите діалогове вікно соціальної мережі куди автоматично буде занесено всю необхідну інформацію про ваш товар, а саме: фото, привабливий заголовок і опис з посиланням на сторінку з Вашим оголошенням, яке неодмінно викличе зацікавлення у покупців:

Далі вам лише залишається натиснути кнопку "Поділитись" або "Опублікувати" і Ваше оголошення стане миттєво доступне для всіх покупців з соціальних мереж.

Адміністрація сайту "Все продам" рекомендує Вам, з метою реклами Вашого товару серед більшої кількості потенційних покупців, розміщувати Ваші оголошення в соціальних мережах.

А чи знали Ви що можна опублікувати інформацію про Ваш товар в соціальних групах просто вставивши посилання на сторінку з вашим товаром?

Як це зробити дуже ПРОСТО - дивіться коротке відео.

Ви маєте всі інструменти для швидкої реклами Вашого оголошення серед мільйонів потенційних покупців. Це не займає багато часу, тому рекомендуємо використовувати засоби реклами по максимуму для забезпечення якнайшвидшої продажі Ваших товарів.



Останні новини

Назад до новин