• ru
  • uk
Тут Ви можете налаштувати отримання сповіщення про реєстрацію нових аукціонів, які Ви бажаєте купити

Аукціон з автоматичним зниженням цін на всі товари

Саме так - тут ціни на всі товари знижуються автоматично поки покупець не придбає товар за поточною ціною.

Це не звичайний аукціон аналогів якому немає в інтернеті. Незвичайна ідея аукціону зниження цін дозволяє дуже швидко продати особисті речі за ринковою ціною. Знижка надається автоматично через певний проміжок часу. Розмір знижки та час, через який ціна буде знижуватись вказується при реєстрації нового оголошення.

Ви запитаєте: а навіщо мені знижувати ціну?

Відповідь дуже проста - кожний покупець бажає придбати товар за найнижчу прийнятну для нього ціну. Оскільки створено конкурентну атмосферу де ціна автоматично знижується покупець не хоче втратити вигідну пропозицію і робить покупку. Саме надавши знижку покупцю Ви можете продати власний товар на аукціоні "Все продам" дуже швидко. Покупець може бути тільки один - той хто перший натисне кнопку "Купити зараз" і підтвердить свій намір.

Аукціон наоборот з кожним днем набирає все більшої популярності. Тут не потрібно набирати якісь бали, чи платити гроші за можливість побачити ціну в даний момент. Все є повністю прозоро та доступно: текуча ціна, час до наступної знижки, інформація про продавця, відгуки і саме головне - кількість відвідувачів в даний час на цій сторінці. Саме цей показник в аукціоні на зниження ціни відіграє важливу роль. Коли ціна є конкурентною кількість відвідувачів онлайн різко збільшується і обов'язково даний товар продається першому покупцю, який підтвердив намір купити товар.

Реєстрація, виставлення товару на аукціон та продаж є без жодних комісій чи додаткових зборів. Користування аукціоном зниження цін є повністю безкоштовним без жодних прихованих платежів. Зареєструйтесь сьогодні і скористайтесь всіма перевагами незвичного аукціону. Зробіть вигідну покупку чи продайте непотрібні речі.



Останні новини

Назад до новин