• ru
  • uk
Тут Ви можете налаштувати отримання сповіщення про реєстрацію нових аукціонів, які Ви бажаєте купити

Останні аукціони

Скоро завершуються

Все продам - найсучасніша в інтернеті аукціон-платформа, де ціна товару зменшується, а не збільшується, що дозволяє покупцям - купувати товари за доступними цінами, а продавцям - швидко продати власні товари за бажану ціну.


На сайті доступно два можливих способи продажу товарів: це аукціон на зниження ціни і звичайне оголошення без знижки.


Кожний продавець при продажі власних товарів допускає можливу знижку для майбутнього покупця. Інтернет аукціон на зниження ціни - це унікальна можливість як для покупця так і продавця визначити цей розмір знижки.


Продавець при виставленні на продаж власного товару обирає початкову ціну, резервну ціну (мінімальна ціна, до якої можлива знижка) і крок знижки (на яку суму і через який проміжок часу знизити ціну). За допомогою реалізованого на сайті помічника визначення майбутньої зміни ціни з врахуванням знижок продавець може з легкістю обрати оптимальні налаштування знижки, яку він готовий надати потенційному покупцю.


Покупець бачить поточну ціну товару і час до наступної знижки. Всі ми люди і для кожного з нас доступна ціна є різною, тому на сайті діє принцип: товар купить той хто перший натисне кнопку "Купити зараз". Звідси з'явився дивіз сайту: "ВСЕ ПРОДАМ - Інтернет аукціон, де ціна тільки знижується. Якщо поточна ціна Вас влаштовує - КУПЛЯЙТЕ поки це не зробив хтось за ВАС."


Найбільш цікаві пропозиції, які характеризуються високою відвідуваністю, автоматично попадають на головну сторінку в розділ "Гарячі пропозиції".Оскільки сайт є новим і лише набирає популярності зараз активно ведеться реклама та розкрутка, тому для всіх продавців є унікальна можливість розмістити власні оголошення, які побачить кожний відвідувач сайту. Найцікавіші пропозиції, такі як лоти без резервної ціни, які дадуть можливість продавцям всього за декілька годин або й швидше продати власний товар чи покупцям купити речі, які Вас цікавлять за найдешевшою ціною будуть доступні після створення конкурентної атмосфери. Найближчим часом кількість запропонованих товарів буде збільшено і представлено самими різними категоріями.


Все продам - молодий, але амбіційний проект, спрямований на те, щоб зробити покупки в інтернеті не тільки доступними, але й безпечними. Саме так при розробці сайту окрему увагу звернено на систему безпеки, яка унеможливить реєстрацію багатьох користувачів з одного пристрою, використання різних проксі-серверів для накрутки рейтингу, несанкціонованого доступу до системних файлів та не тільки. Забезпечено онлайн синхронізацію поточної ціни і таймера до наступної знижки по кожному лоту, що унеможливлює здійснення маніпуляцій з вартістю товарів виставлених на аукціони. У разі виявлення будь-яких підозрілих дій з боку користувача або скарг інших користувачів щодо вчинення шахрайських дій - такий користувач буде негайно заблокований без можливості повторної реєстрації.


Також на сайті реалізовано систему відгуків, які в обов'язковому порядку мають бути залишені кожним покупцем та продавцем після здійснення покупки чи продажу товару. Таким чином по кожному користувачу буде сформовано рейтинг довіри, який допоможе сформувати особисту думку про кожного продавця чи покупця.


Всі послуги на сайті є безкоштовними без будь-яких комісій чи прихованих платежів.


Бажаємо усім вдалих покупок і продаж на "Все продам - Інтернет аукціон зниження цін".